Sprovođenje

LDK CONSULTANTS

LDK Consultants pruža usluge stručnog savetovanja i konsultantske usluge još od 1968. godine. LDK posluje u celom svetu i ima kancelarije u Grčkoj, Rumuniji, na Kipru, u Belgiji, Srbiji, Jordanu i Keniji, a obavlja konsultantske i inženjerske usluge za klijente u preko 110 država sveta. 

Kompanija LDK ima veliko iskustvo u zemljama Zapadnog Balkana, a posebno u Srbiji u oblasti energetike, životne sredine i građevinarstva, a njeni ključni klijenti obuhvataju ministarstva, institucije, kao i kompanije u privatnom vlasništvu u sektoru industrije. 


U Srbiji, LDK ima ćerku kompaniju koja posluje na lokalnom tržištu u navedenim sektorima.

GFA Consulting Group

GFA Consulting Group GmbH je osnovana 1982. godine i danas predstavlja jednu od vodećih konsultantskih grupa u Evropi. Kompanija beleži konstantan rast od svog osnivanja, od kada je sprovela više od 3000 studija i projekata u preko 130 država, šireći istovremeno i opseg svojih usluga. 

GFA kombinuje opsežno tehničko stručno znanje u upravljanju projektima u oblasti energetike sa izuzetnim sposobnostima u domenu podizanja kapaciteta i razvoja politika. GFA je uspešno realizovala brojne velike projekte tehničke pomoći finansirane sredstvima EU. 

GFA South East Europe

Kao deo strategije GFA da dalje učvrsti svoju poziciju u Srbiji i u drugim zemljama Balkana, 2013. godine je osnovana GFA South East Europe d.o.o. (GFA SEE) sa sedištem u Beogradu.

Od svog osnivanja, GFA SEE je uključena u brojne projekte koje je realizovala u saradnji sa GFA, obezbeđujući saradnju sa lokalnim akterima, kao i pristup lokalnim i regionalnim stručnjacima iz različitih oblasti.

Kantor

Kantor Management Consultants S.A. je osnovana 1989. godine i predstavlja eminentnu međunarodnu kompaniju za pružanje upravljačkih i konsultantskih usluga. Sedište kompanije se nalazi u Atini, a kompanija ima kancelarije i u Briselu. Kantor je član Helenskog udruženja kompanija za menadžement i konsalting i Industrijskog udruženja Grčke. 

Quiddita doo

Quiddita d.o.o. Beograd je privatna IT kompanija, osnovana 2007. godine u Beogradu. Quiddita pruža široki spektar usluga uz konstantno praćenje najnovijih tehnologija i globalno prihvaćenih i odobrenih metodologija.

Quiddita d.o.o. je sprovela nekoliko projekata u energetskom sektoru, dizajnirala i razvila informacione sistema za efikasnu podršku institucijama i privredi. 

Konsultanti

Nikolaos Tsakalids

Vođa projekta

Ioannis Stefanou

Project Manager

Aikaterina Sardi

Viši stručnjak za regulativu

Konstantinos Perrakis

Viši stručnjak za regulativu

Ioannis Kelemenis

Viši savetnik za pravna pitanja

Pavle Vulić

Viši savetnik za pravna pitanja

Arlando Orlandini

Viši stručnjak za regulativu u oblasti gasa

Carlo Citerio

Viši stručnjak za ekonomska pitanja/ regulativu

Miltiadis Aslanoglou

Viši stručnjak za regulativu

Georgios Koutzoukos

Viši stručnjak za regulativu u oblasti električne energije

Athanasios Gikas

Viši stručnjak za ekonomska pitanja/ energetsko tržište

Voislav Galić

Stručnjak za IT

Bojan Kovačev

Stručnjak za IT